Dränering i Uppsala

Vi på NR Schakt och Alltjänst hjälper även till med dränering i Uppsala med omnejd. Ett dräneringsarbete utfört för att leda bort vatten från husgrunden vilket leder till ett torrare område. Därför utförs dräneringar runt husgrunder, främst runt fastigheter med källare.

Ett hus som ständigt är i kontakt med fukt har stora risker för att ta skada av mögel och fuktskador. I vissa fall räcker det att dränera delar av den omkringliggande marken medan det i andra fall är nödvändigt att utföra på hela tomten om den till exempel lutar. Oavsett situation kan du lita på att vi har det som krävs för att kunna utföra varje dränering på ett korrekt och professionellt vis.

Kundservice

Vi anpassar oss alltid efter våra kunder. Vi tar alltid hänsyn dina behov och önskemål när vi utför stensättning eller dränering och skulle du inte vara nöjd efter avslutat arbete så åtgärdar vi det utan några problem.

Genom att föra en rak och öppen kommunikation med våra kunder genom hela arbetsprocessen så undviker vi missförstånd och ökar chanserna för att ge dig det resultat som du förväntar dig.

IMG_0147

Experter inom stensättning & dränering!